You appear to be from United States of America - please consider a regional EZEE site   

Ezee Puff+

Ezee Puff+

Ezee Puff+ er en engangs vape pen (e-sigarett) med 2 ml e-juice, som gir opptil 600 puff. 8 smaker nikotinfri.

Ezee Startpakke (Oppladbar e-sigarett)

Ezee Startpakke (Oppladbar e-sigarett)

Ezee Startpakke inkluderer oppladbart batteri, lader og 3 filtre med enten 0, 12 eller 20 mg. Nikotin i Tobakk eller Mentol smak. Ezee er for deg som vil spare i det daglige – både på batterier og penger.

Ezee Pod

Ezee Pod

Ezee Pod er tilgjengelig med 12 og 20 mg nikotin i tobakk og mentolsmak. Også 6 nikotinfri smaker. Hver Pod inneholder 1,6 ml væske brukt sammen med et sterkt 400mAh batteri.

Ezee Go engangs e-sigarett

Ezee Go engangs e-sigarett

Engangs e-sigarett med klassiske smaker av Tobakk og Mentol. Enkel å bruke  uten opplader eller flytende væsker. Du skal bare pakke ut, og så er den klar til bruk. Velg mellom 0, 12 eller 20 mg. Nikotin.

Ezee Puff engangs

Ezee Puff engangs

Ezee Puff er e-sigaretter med 8 friske smaker: Tobakk, Menthol, Blåbær, Cappuccino, Champagne, Eple, Pina Colada og pasjonsfrukt. Alt nikotinfritt.

Overlegen smak og følelse.

Overlegen smak og følelse.

Det er ingen andre e-sigaretter som Ezee. Vi har utviklet smaken i den elektriske sigaretten slik at den ligger meget tett opp til smaken av vanlige tobakkssigaretter, og så pakket smaken i en flott og elegant designet e-sigarett. Kombiner dette med 3 forskjellige styrker, og vi er sikre på at du ikke kan finne et tilsvarende produkt på markedet som gir deg et bedre alternativ til «vanlige sigaretter».
Røykfri?

Røykfri?

Visste du at tobakksrøyk inneholder mer enn 4000 tilsetningsstoffer som er skadelige for mennesker? Vårt sortiment av Ezee-produkter gir deg den perfekte plattformen for å skifte fra å røyke skadelige vanlige sigaretter. Ezee e-sigaretter er designet av livslange røykere som ønsket en e-sigarett, som virkelig etterlignet den ekte varen.
Hva er en e-sigarett?

Hva er en e-sigarett?

Ezee elektriske sigaretter er batteridrevne enheter, som ligner – og smaker som en vanlig sigarett – men uten den skadelige tobakksrøyken. Ezee e-sigaretter inneholder ikke tobakk, men fordamper i stedet flytende nikotin for å produsere røyk (damp). Dette gir brukeren en opplevelse som svarer til vanlige sigaretter – bare uten de mange negative bivirkningene.

Ezee e-sigaretter engangs / disponibel eller oppladbar

Categories

Ezee Go E-sigaretter til engangsbruk | Høy kvalitet → Kjøp her

Ezee Go E-sigaretter til engangsbruk | Høy kvalitet → Kjøp her

EZEE GO leveres i et eksklusivt design av høy kvalitet. Markedets beste pris "Ready to smoke". Engangs sigaretter – ingen oppladning eller påfylling - pak ud og ryg. Gir det etterlengtede «trekket» i halsen. Føles som en ekte sigarett. Opp til 400 HIV - 1-3 dager - avhengig av hvordan du røyker. EZEE GO med enten 12MG eller 20MG nikotin.

Ezee Fun engangs e sigarett. Enkle e-sigaretter 6 smaker

Ezee Fun engangs e sigarett. Enkle e-sigaretter 6 smaker

Ezee Fun er e-sigaretter med 6 friske smaker av moro og problemer. Som alle våre engangs sigaretter, har den 400 suger, det samme som 2 pakker med vanlige sigaretter.

Ezee startpakke e-sigarett - oppladbar batteri med tobakk og mentol filter

Ezee oppladbar e-sigarett startpakke | Høy kvalitet → Se mer

Den populære smaken fra EZEE Products er nå tilgjengelig i en ladbar versjon. For deg som vil spare daglig, både på batterier og penger. Opptil 350 HIV - avhengig av hvordan du røyker. Ezee e-sigarett er tilgjengelig i tobakk og mentol smaker med enten 0, 12 eller 20 mg. nikotin

Ezee Puff Engangs E-sigarett | 8 smaker → Kjøp Online Her

Ezee Puff er e-sigaretter med 8 friske smaker av moro og problemer. Den har  300 suger, det samme som 1½ pakker med vanlige sigaretter.