Er du gammel nok?

Du må være minst 18 år gammel for å kjøpe på denne nettsiden.

Ja, jeg er 18+   Nei jeg er ikke 18+

Ezee E-sigarett Startpakke Tobakk uten nikotin

Ezee E-sigarett Startpakke Tobakk

Inkluderer oppladbart batteri, lader og en pakke med 3 filtre i tobakkssmak. Velg mellom 20mg, 12mg eller uten nikotin.

Ezee E-sigarett Startpakke Mentol nikotin uten

Ezee E-sigarett Startpakke Mentol

Inkluderer oppladbart batteri, lader og en pakke med 3 filtre i mentolsmak. Velg mellom 20mg, 12mg eller uten nikotin.

Ezee E-sigarett Filtre Tobakk nikotin uten nikotin

Ezee E-sigarett Filtre Tobakk - Pakke med 3

Filtre med tobakkssmak. Velg mellom 20mg, 12mg eller nikotinfri. Hver pakke inneholder 3 filtre, med 1 ml e-væske.

Ezee E-sigarett Filtre Mentol nikotin uten nikotin

Ezee E-sigarett Filtre Mentol - Pakke med 3

Filtre med mentolsmak. Velg mellom 20mg, 12mg eller nikotinfri. Hver pakke inneholder 3 filtre, med 1 ml e-væske.

batteri tobakk

Ezee E-sigarett Batteri Tobakk

Ekstra batteri til filtrene dine i rød farge. Batteriene og de forskjellige filtre kan brukes om hverandre uten noen ulemper. Pris Kun 139,95

NOK 139,95
batteri mentol

Ezee E-sigarett Batteri Mentol

Ekstra batteri til filtrene dine i grønn farge. Batteriene og de forskjellige filtre kan brukes om hverandre uten noen ulemper. Pris Kun 139,95

NOK 139,95
ezee powerbank

Ezee Power Bank

2200 MvH Power Bank som ikke bare kan lade smarttelefonen din, men også Ezee-batteriene dine. Pris kun 99,99

NOK 99,95

E-sigarett startpakke: Oppdag Bequemmelighet og Tilfredsstillelse med Ezee

Velkommen til vår e-sigarett startpakker, der innovasjon møter tilfredsstillelse. Hvis du er klar til å begi deg ut på en reise mot en tobakksfri livsstil, er Ezee E-sigarett startpakke din ideelle følgesvenn. Designet med enkelhet, kvalitet og nytelse i tankene, er Ezee E-sigarett startpakke her for å gi deg en sømløs overgang fra tradisjonell røyking til et mer moderne og mindre skadelig alternativ.

Introduserer Ezee E-sigarett startpakke: Din Ve til Frihet

Ezee E-sigarett startpakke tilbyr alt du trenger for å begynne på din damp-reise. Enten du er ny på damping eller leter etter et pålitelig og problemfritt alternativ, har Ezee startpakken dekket deg. Her er grunnen til at den skiller seg ut:

  1. Oppladbart Batteri: Gi Strøm til Din Opplevelse Si farvel til bryet med stadig å kjøpe og kaste batterier. Ezee startpakken leveres med et oppladbart batteri, slik at enheten din er klar når du er det. Dette betyr at du vil ha mer tid til å nyte dampopplevelsen din uten avbrudd.
  2. Tradisjonelle Smaker: Tobakk og Mentol Opplev den kjente tilfredsstillelsen av klassiske tobakks- og oppfriskende mentolsmaker. Ezee startpakken tilbyr et utvalg av alternativer som passer til dine smakspreferanser. Enten du er i humør for en rik og robust tobakksmak eller en kjølig og oppkvikkende mentolsensasjon, har vi noe for alle.
  3. Nikotinalternativer: Skreddersy Dampopplevelsen Din Vi forstår at hver enkelt persons reise er unik. Derfor er Ezee startpakken tilgjengelig i forskjellige nikotinstyrker. Velg mellom nikotinfri, 12 mg og 20 mg alternativer for å tilpasse preferansene dine og gradvis redusere nikotininntaket over tid om ønskelig.
  4. Påfyllingspakker: Damp Av Gårde med Selvtillit Hver Ezee startpakke inkluderer påfyllingspakker med 3 filtre, slik at du alltid er klar og klar til å gå. Hver filter gir opptil 350 trekk, og leverer jevn og tilfredsstillende dampkvalitet gjennom levetiden. Når patronen er tom, bytter du enkelt den ut med en ny for uavbrutt glede.
  5. Enkel Filterbytte: Sømløst og Uanstrengt Vi tror på å gjøre dampopplevelsen din så jevn som mulig. Derfor har Ezee startpakken et intuitivt trådsystem som gjør patronbytte til en lek. Si farvel til kompliserte prosedyrer og hei til problemfri vedlikehold. Hvorfor Velge Ezee E-sigarett startpakke?

Hos Ezee setter vi din tilfredsstillelse og velvære først. Vår E-sigarett startpakke er nøye designet for å gi deg en sømløs og hyggelig dampopplevelse fra start til slutt. Her er det som skiller oss fra andre:

  • Kvalitetssikring: Våre produkter er laget av materialer av høy kvalitet og gjennomgår grundige tester for å sikre din sikkerhet og tilfredsstillelse.
  • Brukervennlig Design: Det brukervennlige designet til Ezee startpakken gjør den egnet for både nybegynnere og erfarne dampere. Du vil finne det enkelt å montere, bruke og vedlikeholde.
  • Varierte Valg: Fra nikotinnivåer til smaksvalg tilbyr vi et spekter av alternativer for å imøtekomme ulike preferanser. Dette sikrer at din dampopplevelse skreddersys etter dine behov.
  • Sunnere Alternativ: Overgangen til damping med Ezee startpakken er et skritt mot en tobakksfri livsstil. Damping anses som et mindre skadelig alternativ til tradisjonell røyking.
  • Kundestøtte: Vi er dedikert til å tilby utmerket kundestøtte. Hvis du har spørsmål eller bekymringer, står vårt dedikerte supportteam klart til å hjelpe deg.

Start Dampreisen Din i Dag med Ezee

Opplev bekvemmeligheten, tilfredsstillelsen og kvaliteten til Ezee E-sigarett startpakken. Si hei til en ny måte å nyte dampopplevelsen din på, med et oppladbart batteri, tradisjonelle smaker, tilpassbare nikotinalternativer og enkel utskifting av patroner. Bytt i dag og begi deg ut på en reise mot en tobakksfri livsstil.

Bestill din Ezee E-sigarett startpakke nå og ta det første skrittet mot en mer tilfredsstillende dampopplevelse.