Er du gammel nok?

Du må være minst 18 år gammel for å kjøpe på denne nettsiden.

Ja, jeg er 18+   Nei jeg er ikke 18+

Ezee E-sigarett Startpakke Tobakk uten nikotin

Ezee E-sigarett Startpakke Tobakk

Inkluderer oppladbart batteri, lader og en pakke med 3 filtre i tobakkssmak. Velg mellom 20mg, 12mg eller uten nikotin.

Ezee E-sigarett Startpakke Mentol nikotin uten

Ezee E-sigarett Startpakke Mentol

Inkluderer oppladbart batteri, lader og en pakke med 3 filtre i mentolsmak. Velg mellom 20mg, 12mg eller uten nikotin.

Ezee E-sigarett Filtre Tobakk nikotin uten nikotin

Ezee E-sigarett Filtre Tobakk - Pakke med 3

Filtre med tobakkssmak. Velg mellom 20mg, 12mg eller nikotinfri. Hver pakke inneholder 3 filtre, med 1 ml e-væske.

Ezee E-sigarett Filtre Mentol nikotin uten nikotin

Ezee E-sigarett Filtre Mentol - Pakke med 3

Filtre med mentolsmak. Velg mellom 20mg, 12mg eller nikotinfri. Hver pakke inneholder 3 filtre, med 1 ml e-væske.

batteri tobakk

Ezee E-sigarett Batteri Tobakk

Ekstra batteri til filtrene dine i rød farge. Batteriene og de forskjellige filtre kan brukes om hverandre uten noen ulemper. Pris Kun 139,95

NOK 139,95
batteri mentol

Ezee E-sigarett Batteri Mentol

Ekstra batteri til filtrene dine i grønn farge. Batteriene og de forskjellige filtre kan brukes om hverandre uten noen ulemper. Pris Kun 139,95

NOK 139,95
ezee powerbank

Ezee Power Bank

2200 MvH Power Bank som ikke bare kan lade smarttelefonen din, men også Ezee-batteriene dine. Pris kun 99,99

NOK 99,95

Startpakke for e-sigaretter med og uten nikotin

Hos Ezee legger vi stor vekt på at du som kunde har de beste forutsetningene for å bruke din e-sigarett. I vår Ezee startpakke har vi sørget for at alt er inkludert. Du får blant annet din e-sigarett batteri, filtre med integrert coil, lader for din e-sigarett, og selvfølgelig en brukerveiledning for å hjelpe deg på veien. I tillegg har du muligheten til å kjøpe ekstra filtre i ulike smaker og nikotinstyrker, som alle passer til det samme batteriet.

Brukervennlige e-sigarett startpakker til både nybegynnere og eksperter

Som førstegangsbruker av e-sigaretter kan det kanskje være utfordrende for deg å finne ut hvilken e-sigarett som passer for deg og dine behov. Felles for dem alle er at du raskt kan komme i gang med å bruke din e-sigarett, da alt er samlet i en pakke.

Nøkkelfunksjoner:

  • Oppladbart batteri, Engangs filtre: Vår E-sigarett startpakke kombinerer bekvemmeligheten av et oppladbart batteri med brukervennlige engangs filtre. Dette betyr at du får den perfekte balansen mellom holdbarhet og brukervennlighet. Batteriet lades via USB-port, og filteret skrus enkelt på batteriet med et gjengesystem.
  • Forhåndsfylte engangs filtre: Hvert engangs filter inneholder 1 ml e-væske og er allerede fylt når du mottar det. Du slipper bryderiet med å fylle væske selv, og du kan nyte den autentiske smaken av tobakk eller den forfriskende mentholsmaken uten besvær.
  • Velg din nikotinstyrke og smak: Vår E-sigarett startpakke gir deg muligheten til å tilpasse røykeopplevelsen din. Velg mellom 20 mg eller 12 mg nikotinstyrke, eller prøv nikotinfritt, alt etter dine preferanser og behov.
  • Klar til bruk: Vår startpakke er klar til bruk så snart du mottar den. Du trenger ikke å bekymre deg for å fylle væske, bytte batterier eller komplekse innstillinger. Alt er enkelt og intuitivt.

Hvorfor velge en e-sigarett startpakke?

Hos Ezee setter vi din tilfredsstillelse og velvære først. Vår E-sigarett startpakke er nøye designet for å gi deg en sømløs og hyggelig dampopplevelse fra start til slutt. Her er det som skiller oss fra andre:

  • Kvalitetssikring: Våre produkter er laget av materialer av høy kvalitet og gjennomgår grundige tester for å sikre din sikkerhet og tilfredsstillelse.
  • Brukervennlig Design: Det brukervennlige designet til Ezee startpakken gjør den egnet for både nybegynnere og erfarne dampere. Du vil finne det enkelt å montere, bruke og vedlikeholde.
  • Varierte Valg: Fra nikotinnivåer til smaksvalg tilbyr vi et spekter av alternativer for å imøtekomme ulike preferanser. Dette sikrer at din dampopplevelse skreddersys etter dine behov.
  • Sunnere Alternativ: Overgangen til damping med Ezee startpakken er et skritt mot en tobakksfri livsstil. Damping anses som et mindre skadelig alternativ til tradisjonell røyking.
  • Kundestøtte: Vi er dedikert til å tilby utmerket kundestøtte. Hvis du har spørsmål eller bekymringer, står vårt dedikerte supportteam klart til å hjelpe deg.

Billige e-sigarett startpakker

Vi i Ezee fokuserer på å kunne levere den beste vape-opplevelsen til den beste prisen. E-sigaretter til en billig pris er ikke bare naturlig for deg som kunde, men også naturlig for oss. Du finner derfor e-sigaretter til en god pris.

Vi tilbyr også tradisjonelle engangs vape og Vape Pod-systemer for en kraftigere opplevelse

Har du noen spørsmål?

Hvis det skulle oppstå spørsmål eller behov for assistanse angående din nye eller eksisterende e-sigaret, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss. Du kan benytte deg av skjemaet tilgjengelig her. Uansett hva du lurer på, står vi klare til å bistå deg og sikre at din dampopplevelse blir så optimal som mulig.