Ezee E-sigarett Startpakke

Ezee Startpakk er en e-sigarett som ligner størrelsen og følelsen til en tradisjonell sigarett. Med ferdigfylte filtre som kan skrus av og på batteriet, er det enkelt og lett å bruke.

Ezee E-sigarett Startpakke Tobakk uten nikotin

Ezee E-sigarett Startpakke Tobakk

Inkluderer oppladbart batteri, lader og en pakke med 3 filtre i tobakkssmak. Velg mellom 20mg, 12mg eller uten nikotin. Kun 259,95 kr.

Ezee E-sigarett Startpakke Mentol nikotin uten

Ezee E-sigarett Startpakke Mentol

Inkluderer oppladbart batteri, lader og en pakke med 3 filtre i mentol smak. Velg mellom 20mg, 12mg eller uten nikotin. Kun 259,95 kr.

Ezee E-sigarett Filtre Tobakk nikotin uten nikotin

Ezee Filtre Tobakk - Pakke med 3

Filtre med tobakkssmak. Velg mellom 20mg, 12mg eller uten nikotin. Hver pakke inneholder 3 filtre, med 1 ml e-væske. Fra kun 84,95 kr for en pakke med 3, med kvantumsrabatt.

Ezee E-sigarett Filtre Mentol nikotin uten nikotin

Ezee Filtre Mentol - Pakke med 3

Filtre med mentol smak. Velg mellom 20mg, 12mg eller uten nikotin. Hver pakke inneholder 3 filtre, med 1 ml e-væske. Fra kun 84,95 kr for en pakke med 3, med kvantumsrabatt.

batteri tobakk

Ezee E-sigarett Batteri Tobakk

Ekstra batteri til filtrene dine i rød farge. Batteriene og de forskjellige filtre kan brukes om hverandre uten noen ulemper.

NOK 139,95
batteri mentol

Ezee E-sigarett Batteri Mentol

Ekstra batteri til filtrene dine i grønn farge. Batteriene og de forskjellige filtre kan brukes om hverandre uten noen ulemper.

NOK 139,95
ezee powerbank

Ezee Power Bank

2200 MvH Power Bank som ikke bare kan lade smarttelefonen din, men også Ezee-batteriene dine.

NOK 99,95

Ezee oppladbar sigarett-lignende startpakke

Den beste e-sigaretten skal være enkel å bruke, tilfredstillende etter smak og i stand til pålitelig å gi en komplett, førsteklasses røykeopplevelse hver gang.

Ezee e-sigaretter er designet for å se ut og føles som en tradisjonell sigarett, bestående av et oppladbart batteri og utskiftbare filtre som enkelt skrus fast på batteriet med et gjenget system.

Vi tilbyr våre filtre i en autentisk tobakkssmak eller mentolsmak. Filtrene leveres i pakker med 3 stk. og kan kjøpes i nikotinstyrkene. 20mg/ml og 12mg/ml nikotin eller uten nikotin.

Inkludert med Ezee startpakke er en USB-lader som sørger for rask og problemfri lading.

Brukervennlige e-sigarett startpakker til både nybegynnere og eksperter

Som førstegangsbruker av e-sigaretter kan det kanskje være utfordrende for deg å finne ut hvilken e-sigarett som passer for deg og dine behov. Felles for dem alle er at du raskt kan komme i gang med å bruke din e-sigarett, da alt er samlet i en pakke.

Nøkkelfunksjoner:

Hvorfor velge en e-sigarett startpakke?

Hos Ezee setter vi din tilfredsstillelse og velvære først. Vår E-sigarett startpakke er nøye designet for å gi deg en sømløs og hyggelig dampopplevelse fra start til slutt. Her er det som skiller oss fra andre:

Billige e-sigarett startpakker

Vi i Ezee fokuserer på å kunne levere den beste vape-opplevelsen til den beste prisen. E-sigaretter til en billig pris er ikke bare naturlig for deg som kunde, men også naturlig for oss. Du finner derfor e-sigaretter til en god pris.

Vi garanterer deg at Ezee e-sigarett startpakke er like enkel å bruke som tradisjonelle engangs vape.

Har du noen spørsmål?

Hvis det skulle oppstå spørsmål eller behov for assistanse angående din nye eller eksisterende e-sigaret, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss. Du kan benytte deg av skjemaet tilgjengelig her. Uansett hva du lurer på, står vi klare til å bistå deg og sikre at din dampopplevelse blir så optimal som mulig.