Er du gammel nok?

Du må være minst 18 år gammel for å kjøpe på denne nettsiden.

Ja, jeg er 18+   Nei jeg er ikke 18+

Ezee Pod+ Vape Startsett, Tobacco

Ezee Pod+ Vape Startsett, Tobacco

Inkluderer oppladbart batteri, lader og en pakke med 2 Pods Tobakk smak. Velg mellom 20mg, 12mg eller uten nikotin.

Ezee Pod+ Vape Startsett, Mentol uten nikotin

Ezee Pod+ Vape Startsett, Mentol

Inkluderer oppladbart batteri, lader og en pakke med 2 Pods Menthol smak. Velg mellom 20mg, 12mg eller uten nikotin.

Ezee Pod+ Tobakk Pods - nikotin uten

Ezee Pod+ Tobakk Pods - Pakke med 2

Pods med tobakksmak. Velg mellom 20mg, 12mg eller uten nikotin. Hver pakke inneholder 2 Pods, med 2ml e-væske.

Ezee Pod+ Mentol Pods - nikotin uten

Ezee Pod+ Mentol Pods - Pakke med 2

Pods med mentolsmak. Velg mellom 20mg, 12mg eller uten nikotin. Hver pakke inneholder 2 Pods, med 2ml e-væske.

Vape Pod Startpakke: Din Inngangsport til Smakfull Damping

Velkommen til vår samling av Vape Pod startpakker, designet for å introdusere deg til dampverdenen med letthet og stil. Hev din dampopplevelse med valg av tre batterifarger - rød, svart eller sølv - og nyt dine foretrukne smaker og nikotinnivåer.

Nøkkelfunksjoner:

  1. Stilfulle Batteri Valg: Uttrykk din personlighet med våre Vape Pod startpakker, tilgjengelige i livlig rød, elegant svart eller tidløst sølv. Hvert batteri er et statement-stykke som kombinerer estetikk med ytelse.
  2. Dobbel Mengde Poder: Dobbelt Nytelse: Hver Vape Pod startpakke inkluderer en pakke med pods, slik at du har rikelig med forsyning for å tilfredsstille dine cravings. Med to pods i hver pakke er bekvemmelighet og smak alltid innen rekkevidde.
  3. Smaksvariasjon: Dykk inn i en verden av smak med våre tobakks- og mentholsmaksalternativer. Enten du er en klassisk tobakkselsker eller foretrekker den forfriskende kjøligheten til menthol, dekker vi dine cravings.
  4. Nikotin Tilpasning: Skreddersy din dampopplevelse etter dine preferanser. Velg mellom tre nikotinnivåer - 20 mg for en kraftig kick, 12 mg for en balansert opplevelse, eller gå nikotinfri for ren smaksnytelse. 

Hvorfor Velge Vår Vape Pod Startpakke:

  • Enkelhet: Perfekt for nybegynnere, våre startpakker tilbyr enkel oppsett og drift, noe som gjør overgangen til damping sømløs.
  • Bærbarhet: Kompakte og lette passer våre sett sømløst inn i din livsstil, slik at du kan nyte dampøyeblikkene dine hvor som helst, når som helst.
  • Kvalitetssikret: Utviklet med presisjon, har settene våre innebygde sikkerhetsmekanismer som gir deg en trygg og pålitelig dampreise.
  • Utforsk Mulighetene: Bla gjennom vårt utvalg av Vape Pod startpakker og finn den perfekte matchen for din stil og smak. Med forskjellige batterifarger, smaksalternativer og nikotinnivåer har du muligheten til å skape en virkelig personlig dampopplevelse.

Start Din Smakfulle Reise:

Trinn inn i dampenes verden av ekspertise med våre Vape Pod startpakker. Hev dine sanser, omfavn tilpasning og nyt de rike smakene - alt i ditt eget tempo. Velg din farge, velg din smak og bestem ditt nikotinnivå.

Start din dampreise i dag!