Puff Bars - Hva slags type e-sigarett er det?

En Puff Bar er en form for engangs e-sigarett som er designet for å gi en enkel og praktisk måte å nyte damping på uten bryet med å måtte fylle på eller lade opp. Den er forhåndsfylt med e-væske og vanligvis utstyrt med et batteri som varer tilsvarende mengden væske i enheten. Puff Bars er kjent for sin enkelhet og kompakthet. De krever ingen vedlikehold og skal bare kastes når de er tomme. På grunn av sin lille størrelse er de lette å ha med i lommen eller vesken. Når man søker på nettet, finner man Puff Bars i utallige smaker, men i Danmark er det kun tobakk og menthol som er godkjent for salg.

Våre Puff Bars leveres klar til bruk: de har fulladet batteri, er fylt med e-væske og har en kvalitetscoil. De inneholder 2 ml væske, noe som gir opptil 600 trekk, avhengig av hvordan du damper.

Slik gjør du din Puff Bar klar til bruk:

  1. Ta produktet ut av emballasjen og fjern plasten.
  2. Våre Puff Bars med nikotin er utstyrt med barnesikring - For å kunne bruke produktet må fingeren din dekke begge hullene på siden av din puff bar.

Kjøp din Puff Bar Ezee Puff+

Vår Puff Bar kalt Ezee Puff+ er tilgjengelig uten nikotin i 8 smaker. Finn vår Puff Bars her.

Er Puff Bars ulovlige?

Saken er kompleks. Generelt sett er det ulovlig å selge Puff Bars i Norge med mindre de oppfyller de strenge kravene fastsatt av myndighetene. Velkjente merker som Elf Bar og Geek Bar tilbyr ikke Puff Bars som oppfyller disse standardene. 

I tillegg må produktene være godkjent av myndihetene, noe som blir umulig om kort tid hvis de inneholder smaksvarianter utenom tobakk. Dessuten kan e-væskene bare inneholde opptil 20 mg nikotin, og produkter med høyere innhold er ulovlige både i EU. Videre kan e-sigaretter, inkludert Puff Bars, ikke inneholde mer enn 2 ml e-væske. 

Produktsikkerhet er også en prioritet. Alle e-sigarettprodukter, inkludert engangsprodukter som Elf Bar, må ha en form for barnesikring. Men mange av disse produktene mangler denne sikringen, da de ikke kan slås av eller på og aktiveres bare ved å suge.