You appear to be from United States of America - please consider a regional EZEE site   

Kjære kunde.

Levering til Norge:

Fra 1. april er det ikke lenger minstebeløp for import til Norge, så all privat import belastes med toll og moms uansett beløp. For å overholde disse reglene er alle priser på vår hjemmeside inkludert toll og moms, som vil bli betalt av Ezee e-sigaretter på vårt norske VOEC-nummer (2032392).

Dette betyr at du kan bestille for  inntil 2.999 kroner og e-sigarettene dine blir levert på døren med alle avgifter og merverdiavgift betalt.

Merk: Det er for øyeblikket innkjøringsproblemer med VOEC-ordningen på Posten. Dette betyr at enkelte forsendelser fortsatt vil bli lagt til merverdiavgift, en moms som du som kunde må betale. HVIS dette skjer, er det bare å betale moms og toll som belastes OG sende kvittering på betalingen til info@ezee-e.dk.  Da vil vi refundere merverdiavgiften til kredittkortet ditt. Vi kan ikke tilbakebetale noen toll, men vi vil gi deg ekstra varer på beløpet neste gang du bestiller varer her på nettstedet. Hvis du kjøper på dette nettstedet, har du godtatt vilkårene her. 

SISTE: Vi har testet med UPS / DHL. Dette fungerer perfekt, og de tilskriver merverdiavgift osv. til oss som de skal og levere raskt. Vi anbefaler at du kjøper denne tjenesten eller kjøper for minst 2200 DKK, og vi sender varene gratis med UPS / DHL.

Nyt Ezee loyalitetsprogram:

Poeng opptjenes ikke lenger, men tidligere opptjente poeng kan fortsatt brukes.

Til slutt vil vi informere deg om at leveranser under koronakrisen kan bli forsinket, avhengig av handels-regler og forskrifter i Danmark og Norge.

Tilbake til butikken