Er du gammel nok?

Du må være minst 18 år gammel for å kjøpe på denne nettsiden.

Ja, jeg er 18+   Nei jeg er ikke 18+

E-sigarett som ser ut som sigarett - Opplev Ezee

Ezee-e.no e-sigarett som ser ut som sigarettGründeren av Ezee-e.no er selv en røyker. Han utviklet elektroniske sigaretter som etterligner røykeopplevelsen med flott tobakks- og mentolsmak. Designen av våre e-sigaretter, formen, vekten og følelsen, er nøye utformet for å minne deg om å holde en vanlig sigarett.

Ezee - Den Gjenopprettbare E-sigarett Opplevelsen

Ezee er vår gjenopprettbare e-sigarett, der du kan lade batteriet og bytte filter etter omtrent 300 trekk. Den er utformet for å gi deg den ekte røykeopplevelsen med høy kvalitet og komfort. Med Ezee trenger du ikke å fylle på væske, de er klare til bruk umiddelbart. Designmessig er de tynne, ikke klumpete, og lette å holde.

Ezee GO - Den Engangs E-sigarett

Ezee GO er vår engangs e-sigarett, som også ser ut og føles som en vanlig sigarett. Den er praktisk for de som ønsker den samme opplevelsen uten bekymring for opplading eller filterbytte. Enkel å bruke og kast etter bruk.

E-sigaretter som Gir Kontroll Over Nikotininntaket

Våre ”Ezee” og ”Ezee GO” produkter er de nærmeste til den tradisjonelle røykeopplevelsen. De er tilgjengelige med 0, 12 eller 20 mg nikotin, slik at du fullstendig kan kontrollere ditt nikotininntak.