ezee e-sigarett startpakke tobakk 20mg nikotin 3 filter oppladbart batteri

Ezee E-Sigarett Startpakke tradisjonell Tobakk 20mg

NOK 179,50

Nikotinstyrke

Ezee startpakke kommer med en USB-lader, oppladbart batteri og 3 filtre med tradisjonell tobakkssmak med 20 mg/ml nikotin. Hver filter gir rundt 350 drag avhengig av røykestilen din. Pris kun 179,50 kr.

Produktbeskrivelse

E-sigarett startpakke med oppladbart batteri og engangs filtre som enkelt skrus av og på. Filteret inneholder 1 ml væske, som gir opptil 350 trekk. Tobakksmak og 20 mg/ml nikotin.

Å bruke Ezee e-sigaretten kunne ikke vært enklere. Bare tre filtret på batteriet, og du kan begynne å dampe umiddelbart. Det er virkelig så enkelt. Når du inhalerer gjennom filtret, genererer den en damp, og batteriet vil avgi en rød glød. Når du puster ut slipper du ut dampen, som ligner røyk.

Våre filtre er omhyggelig forseglet i folie for å bevare friskheten og sikre hygiene. Hver filter er utstyrt med en innebygd forstøver, som eliminerer behovet for rengjøring eller vedlikehold.

Pakken inneholder: 1 stk. Ezee batteri og USB-lader, 1 pakke filtre med tobakksmak og 20 mg/ml nikotin.

Hver filter pakke inneholder 3 filtre. Den automatiske inhalasjonsfunksjonen er integrert i Ezee e-sigaretten, og gir en følelse som ligner på en vanlig tobakkssigarett.

Produkt spesifikasjon

 • Nikotinstyrke: 20 mg/ml
 • Volum: 1,0 ml
 • Opptil 350 trekk, avhengig av røykevaner
 • Lengde: 115 mm
 • Diameter: 10 mm
 • Vekt: 18 g
 • Batterikapasitet: 320mAh

Bruksanvisning:

 1. Ta produktet ut av emballasjen, og fjern gummihettene på filtret.
 2. Lad batteriet i henhold til manualen.
  Skru batteriet på den medfølgende USB-laderen, og sett deretter USB-enden inn i USB-porten på PCen eller en passende 1A/5V nettadapter. Lampen på USB-en lyser grønt når batteriet er fulladet.
 3. Skru filtret på batteriet.
  Fjern batteriet fra USB-laderen, og skru deretter på filtret
 4. Pust inn for å dampe.
  Plasser filterenden av e-sigaretten i munnen og inhaler for å dampe

Du kan høre en mild knitring når du puster inn første gang – ikke vær redd. Dette er bare lyden av væsken i refillen som varmes opp raskt og er helt normalt.

Kast produktet i samsvar med lokale avfalls- og gjenvinningsregler.