Er du gammel nok?

Du må være minst 18 år gammel for å kjøpe på denne nettsiden.

Ja, jeg er 18+   Nei jeg er ikke 18+

Her hos Ezee er vi «livslange» røykere og slik som mange andre røykere, ønsket vi ikke å (og innså at vi ikke kunne) helt slutte med å røyke. Vi startet med å lete etter et reelt alternativ til vanlige sigaretter; en elektrisk sigarett som ikke inneholder de 590+ giftige kjemikalier som tilsettes tobakkssigaretter – samtidig med at den stadig skulle gi den «riktige» følelsen av «å røyke».

Vi hadde ikke lyst til å begynne med å investere i store utstyrspakker for påfylling av væsker og lignende – eller til å røyke ut av noe som så som om det kom fra en science fiction-film. Vi var røykere – og vi ønsket å røyke noe som så ut og smakte og føltes som en riktig sigarett, men som ikke har de skadelige virkningene fra den farlige tobakksrøyken.

Sannheten er at markedet for e-sigaretter ikke hadde, hva vi og andre røykere ønsket oss. Så vi gikk i gang med å definere og designe det vi ønsker oss av en e-sigarett:

1. En e-sigarett som smakte som er vanlig sigarett
2. En e-sigarett med et elegant og velkjent design
3. En e-sigarett som ga det kjente «trekket» i halsen ved innånding
4. En e-sigarett som ryker/damper når den brukes
5. En e-sigarett som er prisvennlig sammenlignet med «vanlige» sigaretter
6. En e-sigarett som leveres «klar til bruk»
7. En e-sigarett med et langvarig batteri
8. En elektrisk sigarett av høyeste kvalitet
9. En e-sigarett som gir brukeren tilfredshet
10. Et ekte alternativ til vanlige tobakkssigaretter

Etter å definert disse «Ti bud», så begynte vår egentlige/riktige oppgave med å finne en produsent, Vi reiste verden rundt, endte med å samarbeide med Sherry Inc. som fremstilte våre prototyper og gjorde ferdig utformingen av vår aller første elektroniske sigarett: Ezee Go 24 mg.
Siden da har vi utvidet med flere styrker, og har verdens/global suksess med dedikerte brukere av Ezee Go i England, Tyskland, Nord Amerika og her i Skandinavia. Denne suksessen har til gjengjeld utfordret oss til å utvide vårt produktsortiment til også å omfatte Ezee (gjenoppladelige, eller oppladbare e-sigaretter).
Vår trang til perfeksjon og vårt engasjement i egne «Ti bud» er det som gjør oss annerledes enn de andre. Vi vil aldri glemme våre røtter som røykere og vår forpliktelse overfor deg, som er å levere det perfekte alternativ – som hjelper deg til å skifte til e-sigaretter.
Hvis du vil fortelle oss hva du synes om Ezee's produkter, vil vi bli glade for å høre fra deg.