Jeg er din garanti for sikkerhet og service når du bestiller hos Ezee

owner of the companyNår du bestiller dine e-sigaretter hos Ezee, kommer din sikkerhet og service alltid først. Hei, jeg er Jes B. Jepsen, grunnleggeren og administrerende direktøren i Ezee. Ved 60 års alder og fra Danmark, verdsetter jeg mitt 31-årige ekteskap og er stolt far til to gutter. Som en elsker av god mat, kvalitetsrom og en sjelden drink, har jeg vært en livsnyter siden mine tidlige år, etter å ha begynt å røyke i en alder av 14.

Reflekterende over min røykehistorie, som strekker seg over mer enn halvparten av mitt liv, har jeg lært å verdsette betydningen av å tenke på ens velvære og levetid. Som mange andre, streber jeg etter å "leve litt lenger".

Etter å ha prøvd å slutte med sigaretter flere ganger, utforsket jeg alternativer, noe som førte meg til e-sigaretter. Lite imponert over ulempene med å fylle på væske og de merkelige smakene som ble tilbudt av eksisterende produkter, bestemte jeg meg for å ta saken i mine egne hender. Med bakgrunn i reklamebransjen, satte jeg meg fore å skape e-sigaretter som ikke bare smakte eksepsjonelt og oppfylte de høyeste kvalitetsstandardene, men også hadde slående design.

Resultatet er Ezee som det er i dag, fokusert på den voksne røykeren og enkelhet med to klassiske smaker: tobakk og mentol.

Vi garanterer din sikkerhet og service

Du kan trygt bestille gjennom vår nettside, uten abonnementer eller skjulte klausuler. Vi trekker kun betalingen etter at varene dine er sendt. Mens vår produktkvalitet er uovertruffen, hvis du mottar en defekt e-sigarett, erstatter vi den uten problemer.

Jeg personlig garanterer en trygg bestillingsopplevelse og gleder meg til at du skal oppleve våre Ezee-produkter. Jeg stoler på at du vil finne smaken og kvaliteten vår helt på plass. Hvis du er usikker på vaping generelt, kan du lese mer om hvorfor du bør bytte fra sigaretter her.

Les mer om vår fraktinformasjon. Hvis din destinasjon ikke er oppført, vennligst kontakt oss for en løsning.

For hjelp eller spørsmål, ta kontakt med meg og mitt team gjennom vårt kontaktskjema.