Er du gammel nok?

Du må være minst 18 år gammel for å kjøpe på denne nettsiden.

Ja, jeg er 18+   Nei jeg er ikke 18+

< Prev
Next >
< Prev
Next >

Vape uten nikotin: Presentasjon av Ezee-serien

For de som søker en rik vaping-opplevelse uten nikotinens grep, har vi perfeksjonert kunsten å levere produkter som møter dette behovet. La oss introdusere deg for vår eksklusive linje med nikotinfrie vape-produkter: Ezee, Ezee Go, og vårt nyeste flaggskipprodukt, Ezee Pod+.

Ezee & Ezee Pod+: Oppladbare og stilige

vape uten nikotin fra Ezee-e.noEzee og Ezee Pod+ er begge oppladbare produkter som definerer hvor elegant og funksjonell vaping kan være. Med forhåndsfylte filtre eller pods, gir de brukerne valget mellom å vape med eller uten nikotin. Spesielt inneholder Ezee Pod+ nok væske for utrolige 600 trekk - tilsvarende to pakker med tradisjonelle sigaretter. Ikke bare gir det en langvarig opplevelse, men det sofistikerte designet er garantert å vekke oppsikt og komplimenter.

Ezee Go: Engangs og hendig

For de som trenger noe kompakt og klart til bruk, trer Ezee Go i forgrunnen. Denne engangs e-sigaretten er på størrelse med en tradisjonell sigarett, noe som gjør den utrolig praktisk for de som alltid er på farten. Med Ezee Go kan du nyte vape-opplevelsen uten komplikasjonen av lading eller fylling.

Ezee Puff+: Variert smaksopplevelse

Ønsker du en fruktig vending på din vape-opplevelse? Da er Ezee Puff+ den rette for deg. Som en engangs puff bar kommer den i en rekke spennende, fruktige smaker, samt de klassiske tobakk- og mentolsmakene. Enten du vil ha nikotin eller foretrekker å gå uten, tilbyr alle våre vaping-produkter populære smaker som tobakk og mentol, og de kommer både i nikotinfrie versjoner og i styrkene 12 og 20 mg nikotin.

Vi forstår viktigheten av personlige preferanser i vaping-verdenen. Derfor tilbyr vi produkter som gir brukerne muligheten til å velge nøyaktig hva de vil ha, uansett om det er smak, nikotinstyrke eller type enhet.